• SO-LINNEN

    maakt jouw huis compleet!

Over Saskia

Welkom bij SO-LINNEN! Ik ben Saskia Ongenae, bourgondische levensgenieter uit Brabant. Ik geniet van de kleine dingen die het leven een feestje maken. Samen zijn met familie en vrienden, een wijntje en lekker eten aan een sfeervol gedekte tafel, bezorgen mij geluksmomentjes.

En zo kwam het dat ik me tijdens het strijken van een linnen tafellaken afvroeg, waarom ik zelf niet met een linnen-lijn zou starten. Het idee was geboren, ik was niet meer te houden en liep over van enthousiasme! Dus ben ik gestart met een collectie tafellinnen in diverse kleuren. Ik ben super trots dat, dankzij vele lieve mensen om mij heen, SO-LINNEN een feit is geworden!

Inspiratie

Bij SO-LINNEN vind je een prachtige collectie tafellinnen. De stonewashed linnen stof die wij gebruiken, heeft een natuurlijke en stoere uitstraling. De kleuren worden met zorg uitgekozen. Naast natuurlijke tinten, vind je bij ons ook verrassende kleuren, passend bij de seizoenen. SO-LINNEN geeft je tafel een stijlvolle en ruige uitstraling!

SO-LINNEN laat zich graag door anderen inspireren om op creatieve wijze vorm te geven aan de website/webshop. Zo hebben studenten van Sint Lucas in Boxtel de collectie in beeld gebracht als studieopdracht en werken wij samen met diverse bevriende fotografen en winkelconcepten. Heb jij het idee dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan contact op met Saskia.